dinsdag 11 mei 2010

Zwitserland Reisweblog. Dag 12, door Merel Janssen

Schedule day 12 | Dancers: warming up | All: performance at 10:00 | Dancers: talk back with the audience | All: 1/2 day off

Lang zal ze leven, lang zal ze leven in de Glòriaaa! Ja, ja, vandaag is het Glòria's beurt, die op deze vroege ochtend wakker wordt gemaakt met een lekker ontbijtje op bed. Het is goed te merken dat we nu al een tijdje onderweg zijn, want de oogjes gaan steeds een beetje moeilijker open. Maar de plicht roept: om 08:00 uur banen we ons weer vrolijk een weg door de regen naar het theater. Er wachten daar 1000 (!) enthousiaste kinderen op ons. Wat een kick! Het geeft zo'n super gevoel om voor zo'n grote groep oprecht eerlijk en uitbundig publiek te mogen staan.


Staand op het toneel zijn de reacties luid en duidelijk te horen en blijft er geen twijfel bestaan over wat ze ervan vinden. Introdans is een groot succes hier in Zwitserland! Dat blijkt ook later tijdens het nagesprek, als ze ongeduldig op en neer springen om hun vraag te mogen stellen.
Hoe kunnen jullie al die stapjes onthouden?, Van waar uit Italie kom jij precies?, Waarom spreken jullie zo slecht Duits? Zo schattig :-).
Na de show is het tijd om wat uit te rusten, en te genieten van de voordelen van het mooie hotel hier in Zurich. Een goede keus blijkt, als later de hagel met bakken uit de hemel naar beneden komt.

1 ding is zeker, we komen hier niets te kort, en genieten er met z'n allen met volle teugen van. En wat een voorrecht: een prachtige voorstelling mogen dansen en overenthousiaste reacties van het publiek. Morgen spelen we de laatste twee voorstellingen in het STEPSfestival: een schoolvoorstelling en een avondvoorstelling. Woensdag de terugreis naar Nederland, donderdag vrij en vrijdag...repetities, want zondag spelen we BONTE BENDE in Groningen!

Groeten uit Zurich van Merel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten