maandag 4 april 2011

Tournee Introdans Ensemble voor de Jeugd naar Lyon (F) | Dag 1

Hallo allemaal,
Wij, Introdans Ensemble voor de Jeugd, zijn net begonnen aan onze reis naar Lyon, Frankrijk. We gaan komende week optredens verzorgen bij Maison de la Danse. Met het programma KYLIÁN4KIDS2 hopen we het Franse publiek, zowel kinderen als volwassenen, te verrassen.

Na een goed verlopen reis met de bus van Arnhem naar Schiphol, zitten we nu in de lucht! We zijn net precies opgestegen in een lief klein vliegtuigje van Air France! Nu dus alle tijd om alvast aan het eerste stukje van deze blog te beginnen. Voor nu zit de stemming er al goed in, en kijken we ernaar uit om te landen in mooi Frankrijk! Vive la France!

Na een goed verlopen vlucht, nu in de bus naar ons vaste stekkie in Lyon. Het is namelijk niet de eerste keer dat wij uitgenodigd zijn om in theater Maison de la Danse te komen optreden. In 2009, 2000 en 1998 was Introdans ook al van de partij. Snel even onze spullen gebracht naar het hotel en toen de straat over gestoken naar het theater. Daar hebben we de tijd gehad om het podium te verkennen en onze plaats een beetje te vinden. Toen was het tijd om een doorloop van het programma te doen, vooral voor de techniek om te zien of alles is orde was. Rond 10 uur ’s avonds hebben we het theater verlaten en zijn we opzoek gegaan naar een restaurant waar de keuken nog van open zou zijn. We zijn terecht gekomen bij een leuk Mexicaans restaurant, en hebben met z’n allen heerlijk gegeten. Nu is het tijd op de nieuwe bedden uit te gaan proberen, morgen weer een nieuwe dag. Het belooft een mooie week te worden...
Groeten, Merel Janssen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten