maandag 14 mei 2012

Tournee VS | Seattle


Vandaag de laatste dag van de tour in Seattle, voordat we weer naar NL gaan. Qua weer mogen we hier absoluut niet klagen, aangezien Seattle bekend staat als een regenachtige stad. Wederom 24 graden met zon. Vanavond de laatste voorstelling van een reeks van 10. Het theater in Seattle is in vergelijking met The Joyce Theater in New York een stuk groter. The Meany Hall telt 1200 zitplaatsen, waarvan er elke avond toch zeker 800 verkocht zijn. Het publiek is net zoals in New York heel erg enthousiast en uitbundig, wat het voor ons dansers erg bijzonder maakt.

Qua stad is Seattle een stuk rustiger en kleiner in vergelijking met New York. In New York zijn we echt geleefd, doordat je zoveel kan zien en lopen dat je maar door en door gaat. We waren aan het einde van de week ook allemaal gesloopt. Seattle was daarom een perfecte afwisseling. Ons hotel en het theater zitten gelegen in The University District, dus we zijn omringd door jonge mensen en studenten. Er zijn veel kleine (vooral Aziatische) restaurantjes, barretjes en vintagewinkels in de buurt, waar je voor weinig geld los kunt gaan.

De afgelopen twee weken waren (zoals de Amerikanen het zouden zeggen) in een woord: Awesome! Zoveel gezien en gedaan. Elke avond voor een uitbundig publiek gedanst. Prachtige theaters, mooie steden en natuurlijk het lekkere, maar vooral oneindig veel eten. We hebben ervan genoten! We (L) the USA, maar NL we komen er weer aan!

Liefs, Yulanne de Groot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten